Antena Meniu Search
x

Percheziţii la interlopii clanului 'Sportivilor' şi la liderul Bebino

Poliţiştii şi procurorii din Bucureşti, împreună cu luptători de la Trupele Speciale, fac percheziţii, astăzi, la interlopi din clanul 'Sportivilor'.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 23.01.2020, 09:35

Percheziţii la interlopi din clanul Sportivilor şi la liderul Bebino
Percheziţii la interlopi din clanul Sportivilor şi la liderul Bebino - Observator

Poliţiştii şi procurorii din Bucureşti, împreună cu luptători de la Trupele Speciale, fac percheziţii, astăzi, la interlopi din clanul 'Sportivilor'.

De asemenea, poliţiştii au descins şi la locuinţa liderului grupării, Marius Alin Alecu zis şi 'Bebino'.

Potrivit unor surse, anchetatorii au confiscat telefoanele mobile ale unor membri ai grupării, dar şi cele ale lui Bebino şi ale rudelor sale.

Percheziţiile vin la scurt timp după ce Bebino a fost plasat în arest la domiciliu, iniţial el fiind arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Pe acelaşi subiect

Marius Alin Alecu a fost implicat într-un scandal sângeros cu Cezar Petcu, zis şi Joe, în urma căruia a ajuns la spital în stare foarte gravă, fiind bătut şi tăiat cu sabia.

Cezar Petcu s-a predat la Poliţie la câteva zile după scandal, fiind arestat pentru 30 de zile sub acuzaţia de tentativă de omor.

"În continuarea urmăririi penale, în cauza privind comiterea a două infracțiuni de tentativă la omor, în baza autorizațiilor emise de instanță, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare, în București, fiind identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei", se arată într-un comunicat al anchetatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Percheziţii la interlopii clanului 'Sportivilor' şi la liderul Bebino