Antena Meniu Search
x

Percheziţii într-un dosar de camătă, în Braşov. Cămătarii cereau dobânzi de 50%

Poliţiştii braşoveni de Investigaţii Criminale au efectuat, luni, patru percheziţii domiciliare în oraşul Zărneşti, într-un dosar de camătă, în urma acestora fiind puse în aplicare două mandate de aducere, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 22:40

Percheziţii într-un dosar de camătă, în Braşov. Cămătarii cereau dobânzi de 50%
- Shutterstock

"Din cercetări a reieşit faptul că, în cursul anului 2023, persoanele bănuite de savârşirea infracţiunilor de camătă ar fi acordat împrumuturi, percepând o dobândă de până la 50%. Astfel, la data de 29 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic Braşov şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară şi 2 mandate de aducere pe raza judeţului Braşov", se arată într-un comunicat transmis, luni, de IPJ Braşov.

12 persoane au fost conduse la sediul IPJ Braşov în vederea audierii

Cu ocazia desfăşurării percheziţiilor domiciliare au fost ridicate mai multe telefoane mobile, bunuri, valori şi înscrisuri, sume de bani în valoare de aproximativ 30.095 lei, 2.070 euro, 40 lire sterline, un autoturism şi carduri bancare. Un număr de 12 persoane au fost conduse la sediul IPJ Braşov în vederea audierii.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, se mai precizează în comunicatul citat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Percheziţii într-un dosar de camătă, în Braşov. Cămătarii cereau dobânzi de 50%