Antena Meniu Search
x

Video Percheziţii la trei spitale şi locuinţe din Galaţi. Trei bărbaţi sunt suspectaţi că ar fi obţinut concedii medicale false

Au fost percheziţii, miercuri, în Galaţi. Vizate au fost trei spitale şi câteva cabinete medicale, într-un dosar de înşelăciune, fals intelectual şi uz de fals. Trei bărbaţi sunt suspectaţi că ar fi obţinut concedii medicale false. 

de Cristina Dimulescu

la 15.06.2022, 17:14

Vezi și

Trei bărbaţi din Galaţi sunt cercetaţi de poliţişti, fiind bănuiţi că au obţinut certificate de concediu medical despre care există indicii că ar fi false. Decontarea acestora ar fi produs un prejudiciu de aproape 200.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Galaţi au efectuat 10 percheziţii domiciliare, 9 în municipiul Galaţi şi una în comuna Independenţa, în vederea administrării probatoriului într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru înşelăciune, fals intelectual şi uz de fals, transmite Potrivit IPJ Galaţi.

Poliţiştii au descoperit şi ridicat documente şi înscrisuri 

Poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, documente şi înscrisuri care au legătură cu cauza. Totodată, au fost puse în executare 3 mandate de aducere. 

În urma probatoriului, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a dispus, faţă de cele trei persoane, măsura preventivă a controlului judiciar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Percheziţii la trei spitale şi locuinţe din Galaţi. Trei bărbaţi sunt suspectaţi că ar fi obţinut concedii medicale false