Antena Meniu Search
x

Video Pericol de explozie azi noapte în Bucureşti, în apropierea Halei Laminor. Oamenii au sunat speriaţi la 112

A fost pericol de explozie noaptea trecută în Capitală, pe Șoseaua Industriilor din Sectorul 3, chiar în apropierea Halei Laminor. O scurgere de gaze de la rețeaua principală a pus în alertă locuitorii din zonă, iar autorităţile au izloat petrimetrul ca măsură de siguranță.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 14.02.2024, 08:35

Vezi și

În urma cu o săptămână au fost efectuate lucrări la reţeaua de gaze, iar noaptea trecută locuitorii din zonă au început să simtă tot mai accentuat miros de gaz. De teama unei explozii, oamenii au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor. 

Eduard Marin, reporter Observator: Pompierii au venit, au inchis circulatia pe intreg bulevardul, iar cei de la Distrigaz au venit sa verifice care este sursa scurgerilor de gaze.  

O ţeavă de gaze fisurată ar fi fost cauza scurgerilor

Politistii au fost nevoiti sa redirectioneze circulatia masinilor, iar pietonii care voiau sa treaca prin zona au fost opriti pana la terminarea verificarilor.  

O teava de gaze fisurata ar fi fost cauza scurgerilor. Problema a fost rezolvata iar circulatia reluata dupa trei ore. Doua autospeciale cu apa si spuma au ramas in zona sa supravegheze perimetrul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Pericol de explozie azi noapte în Bucureşti, în apropierea Halei Laminor. Oamenii au sunat speriaţi la 112