Antena Meniu Search
x

Video Pericol de explozie, după ce o cisternă plină cu combustibil s-a răsturnat la ieșire de pe autostrada A3

Incident periculos, ieri după-amiază, într-o localitate din Prahova, la ieșire de pe Autostrada A3. O cisternă încărcată cu 17 tone de benzină și 14 de motorină, a intrat în tangaj și s-a răsturnat pe o parte. Din imensul rezervor a început să curgă combustibilul, astfel că pompierii au securizat imediat zona, iar traficul a fost deviat pe o altă rută.

de Redactia Observator

la 19.06.2021, 08:27

Vezi și

Toată încărcătură a fost mutată într-o altă cisterna, iar în tot acest timp lucrătorii ISU Prahova au răcit mastodontul răsturnat, pentru a nu se produce o tragedie. Şoferul, care a fost rănit ușor în accident, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

"Pentru siguranţa intervenţiei ISU şi a celor care desfăşoară activităţi de cercetare şi verificare, zona a fost securizată şi s-a procedat la devierea traficului rutier pe raza localităţilor Gherghiţa şi Drăgăneşti", a declarat comisarul Costache Gheorghe - IPJ Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Pericol de explozie, după ce o cisternă plină cu combustibil s-a răsturnat la ieșire de pe autostrada A3