Antena Meniu Search
x

Video Pericol uriaş de explozie în Baia Mare. Două camionete, cuprinse de flăcări în curtea unei firme unde se aflau zeci de butelii cu gaz

Pericol uriaş seara trecută în Baia Mare! Două camionete aflate în curtea unei societăţi comerciale unde se aflau zeci de butelii cu gaz au fost cuprinse de flăcări. 

de Redactia Observator

la 30.12.2023, 08:02

Vezi și

Pompierii militari au ajuns de urgenţă la faţa locului cu mai multe echipaje de stingere, dar şi o ambulanţă SMURD. Misiunea a fost contracronometru deoarece, la doar câţiva metri de cele două autovehicule care ardeau se aflau două autotrenuri încărcate cu butelii cu gaz.

Din fericire, nu au existat victime, însă ambele camionete au ars în totalitate. Totodată, pompierii militari au stropit cu apă buteliile încărcate în TIR-uri, după ce câţiva martori au susţinut că, două dintre ele ar fi explodat din cauza căldurii chiar înainte de sosirea acestora.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Pericol uriaş de explozie în Baia Mare. Două camionete, cuprinse de flăcări în curtea unei firme unde se aflau zeci de butelii cu gaz