Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Permisele şi paşapoartele nu se mai eliberează decât cu programare online

Permisele şi paşapoartele nu se mai eliberează decât cu programare online, pentru a se evita aglomeraţia la ghişee. Anunţul a fost făcut marţi de Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI.

de Cosmin Stăniloiu

la 10.03.2020 , 14:55

Paşapoarte Permisele şi paşapoartele nu se mai eliberează decât cu programare online - News.ro
  • MAI vrea să evite aglomeraţia la ghişee.
  • Actele se mai eliberează doar cu programare online.

Permisele şi paşapoartele nu se mai eliberează decât cu programare online, pentru a se evita aglomeraţia la ghişee. Anunţul a fost făcut marţi de Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI.

De miercuri, 11 martie, activitatea de relaţionare la anumite servicii publice (permise, înmatriculări, paşapoarte, examinări, preschimbări) se va realiza cu programări online pentru evitarea aglomeraţiei la ghişee, a anunţat chestorul Despescu, într-o conferinţă de presă organizată la MAI.

Secretarul de stat în MAI Bogdan Despescu a anunţat, marţi, că poliţia a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comunicare sau răspândire prin orice mijloace de date şi informaţii false în cazul bărbatului de la Spitalul "Dimitrie Gerota" din Capitală, depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Articolul continuă după reclamă

"La nivelul Poliţiei Române s-au iniţiat cercetări, s-a înregistrat un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comunicare sau răspândire prin orice mijloace de date şi informaţii false, prevăzută şi pedepsită de art. 404 din Codul penal", a spus Despescu.

Pe acelaşi subiect

Chestorul Liviu Vasilescu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că poliţiştii au întocmit 19 dosare penale, în care sunt cercetate 26 de persoane pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Cele mai multe dosare penale, respectiv şapte, au fost întocmite în judeţul Prahova, patru dosare în judeţul Alba, trei în Olt şi câte unu în judeţele Neamţ, Sălaj şi Vaslui.

El a spus că în comunităţile în care există cetăţeni care sunt cunoscuţi că îşi desfăşoară activităţi în Italia au demarat campanii de informare şi de verificare.

Vasilescu a afirmat că şi la Hunedoara două persoane au declarat sosesc din Italia dintr-o zonă neafectată de risc epidemiologic, iar în urma verificărilor s-a constatat că vin din zone de carantină. Alte două astfel de cazuri s-au constatat la Călăraşi, iar în judeţul Suceava o persoană care a intrat în ţară şi a declarat că se va autoizola nu a ajuns la domiciliu, ci a fost găsit la domiciliul socrului. În toate aceste cazuri, poliţiştii i-au anunţat pe specialiştii Direcţiilor de Sănătate Publică.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Permisele şi paşapoartele nu se mai eliberează decât cu programare online