Antena Meniu Search
x

Video Peste 10 persoane ţepuite cu bilete false pentru Untold, vândute de oameni pe internet. Bătaie pe abonamente, cu doar 2 zile înainte de festival

Au rămas două zile până la ediţia din acest an UNTOLD şi cum festivalul este SOLD-OUT, goana după bilete este mai mare ca oricând. Mare atenţie însă de unde le cumpăraţi, pentru că există riscul de a cumpăra un bilet fals, astfel că riscaţi să rămâneţi şi fără banii dar şi fără acces la festival.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 01.08.2023, 09:33

Vezi și

Numai în ultimele 30 de zile 14 persoane au depus plângere la poliţia Cluj pentru că au fost înşelate cu abonamente la Untold. Au găsit oferte mai mici pe diferite site-uri de anunţuri. Au dat banii dar nu şi-au primit abonamentele. Poliţiştii se aşteaptă ca în această perioadă numărul celor înşelaţi să crească pentru că mai sunt doar 2 zile până la festival.

Ce avertizează poliţiştii

Evenimentul este sold-out, deci abonamente oficiale nu se mai găsesc iar site-urile de anunţuri şi reţelele sociale abundă de oferte din partea persoanelor fizice. Tocmai de aceea oamenii legii au şi emis un set de recomandări valabile pentru orice eveniment.

Nu trebuie să cumpărăm bilete din locuri neautorizate sau de la persoane fizice. Trebuie să verificăm pe site-ul oficial al evenimentului care sunt partenerii avizaţi să le vândă biletele şi dacă găsim o ofertă cu un preţ mult prea mic trebuie să ne gândim că în mod sigur nu este o ofertă reală. La Untold, deşi nu mai sunt abonamente disponibile pe toate cele 5 zile, găsim încă bilete de o zi pe site-ul festivalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Peste 10 persoane ţepuite cu bilete false pentru Untold, vândute de oameni pe internet. Bătaie pe abonamente, cu doar 2 zile înainte de festival