Antena Meniu Search
x

Video Peste 20.000 de spectatori prezenţi la show-ul aviatic de la Constanţa. Participă şi prima reprezentantă a României la Europenele de Acrobaţie Aeriană

Show aviatic la malul mării! Avioane de acrobaţie, aeronave de luptă şi paraşutişti fac spectacol astăzi în evenimentul anului pe litoral. Prima femeie pilot care a reprezentat România la Campionatul European de Acrobație Aeriană participă şi ea - este gata să ţină turiştii cu ochii pe cer. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 05.08.2023, 13:48

  • Show-ul aviatic de la Constanţa se întinde pe durata a cel puţin cinci ore.

O demonstraţie de forţă, un exerciţiu tactic al Forţelor Aeriene Române a fost momentul care a deschis evenimentul de astăzi. Urmează evoluţiile aeriene ale Aeroclubului României cu momente fantastice.

De asemenea, paraşutiştii, în urmă cu puţin timp, s-au lansat. Unii dintre ei aveau steagul României. În plus, peste aproximativ o oră Şcoala de Aviaţie Civilă aduce în faţa publicului momente fantastice, momente foarte frumoase.

Aşadar, acrobaţii, demonstraţii, avioane şi elicoptere de luptă. Pe toate, turiştii, dar şi constănţenii, le pot vedea aici, la Aeroportul Mihail Kogălniceanu pentru cinci ore.

Organizatorii, cu care noi am stat de vorbă, ne spuneau că astăzi sunt aşteptaţi aici peste 20.000 de turişti şi constănţeni. Ei pot vedea spectacole frumoase, dar şi demonstraţii aşa cum de mult nu au mai fost deasupra cerului litoralului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Peste 20.000 de spectatori prezenţi la show-ul aviatic de la Constanţa. Participă şi prima reprezentantă a României la Europenele de Acrobaţie Aeriană