Antena Meniu Search
x

Video Peste 21.000 de copii au umplut Arena Naţională la meciul României cu Andorra. Modul inedit de prin care un băiețel a vrut să obțină un cadou de la Stanciu

România a ajuns pe primul loc în grupa calificărilor la EURO 2024. Sancţionaţi de UEFA pentru mesaje politice împotriva Kosovo, tricolorii nu a fost singuri în meciul de aseară. Peste 21.000 de copii au încurajat jucătorii şi au aplaudat golurile înscrise în poarta naţionalei din Andorra. Numărul mare de susţinători s-a datorat Federaţiei Române de Fotbal care, la iniţiativa Observator, a invitat toate şcolile şi cluburile sportive pe Arena Naţională.

de Redactia Observator

la 16.10.2023, 19:51

Vezi și

La fiecare reuşită a României stadionul a răsunat de bucuria elevilor veniţi să-şi vadă favoriţii. Cu tricouri colorate, fulare sau vuvuzele, copii au ajuns din toate colţurile ţării şi au încercat să suţină echipa naţională cum au ştiut ei mai bine. Golul înscris de Ianis Hagi, un idol pentru fotbaliştii juniori, a ridicat tribunele în picioare.

Ianis Hagi: Au fost incredibili copiii, pentru ca au fost foarte gălăgioși. Toți am fost în pozția lor și cunoaștem sentimetele.

Peste 21.000 de de copii cu vârstă mai mică de 14 ani au făcut o atmosferă incendiară pe Arena Naţională

Peste 21.000 de de copii cu vârstă mai mică de 14 ani şi însoţitorii acestora au făcut o atmosferă incendiară pe Arena Naţională. Timp de 90 de minute micuţii au împins tricolorii de la spate, iar România a reuşit cea mai clară victorie din grupa sa, 4 la 0 împotriva Andorrei.

Pe acelaşi subiect

Andrei Burcă: Chiar vorbisem înainte de meci că nu trebuie să-i dezamăgim am încercat să punem suflet, să-i facem fericiţi pentru că doar văzând în noi niște modele și ei pot să ne urmeze pe viitor.

La iniţiativa Observator, Federaţia Româna de Fotbal a invitat copiii la meci pentru a da o lecţie de fair play celor mari. Astăzi s-au întors în bănci.

Un băiat a ales un mod inedit de a obţine un cadou de la Stanciu: ''Tu eşti de 10 pe teren, eu sunt de 10 la şcoală. Facem schimb de tricouri?''

Eduard Iordănescu: M-au impresionat total. Atâta energie din prima secundă, până în ultima secundă a jocului, să încurajeze atât de sincer și cu atâta bucurie și calduraăechipa națională, e incredibil.

România a primit o sancţiune identică din partea UEFA şi în urmă cu patru ani, într-un meci disputat împotriva Norvegiei. Şi atunci, ca şi acum, copii au arătat că te poţi bucura de fotbal într-o manieră civilizată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Peste 21.000 de copii au umplut Arena Naţională la meciul României cu Andorra. Modul inedit de prin care un băiețel a vrut să obțină un cadou de la Stanciu