Antena Meniu Search
x

Meciul Kosovo - Israel a fost amânat de UEFA. Programul partidelor din grupa I, din care face parte şi România

EURO 2024. Meciul dintre Kosovo şi Israel, programat pe 15 octombrie în Grupa I a preliminariilor EURO 2024, din care face parte şi România, a fost amânat, a anunţat, joi, Uniunea Europeană de Fotbal, potrivit Agerpres

de Redactia Observator

la 12.10.2023, 12:01

Meciul Kosovo - Israel a fost amânat de UEFA
Meciul Kosovo - Israel a fost amânat de UEFA - Profimedia Images

Decizia forului continental a fost motivată de faptul că ''autorităţile israeliene nu permit echipei naţionale să călătorească în străinătate'', precizează comunicatul. UEFA menţionează că o nouă dată pentru acest meci va fi anunţată în timp util.

Forul de la Nyon amânase deja, pentru 15 noiembrie, partida pe care Israelul trebuia să o joace joi 12 octombrie, acasă, cu Elveţia, din cauza războiului dintre Israel şi gruparea islamistă palestiniană Hamas.

Când vor avea loc următoarele partide din grupa României la EURO 2024

Astfel, joi 12 octombrie se vor juca partidele Belarus - România şi Andorra - Kosovo, iar duminică 15 octombrie vor avea loc meciurile România - Andorra şi Elveţia - Belarus.

Elveţia este liderul grupei, cu 14 puncte, urmată de România, 12 puncte, Israel, 11 puncte, Belarus, 4 puncte, Kosovo, 4 puncte, Andorra, 2 puncte. Primele două clasate se califică la EURO 2024.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Meciul Kosovo - Israel a fost amânat de UEFA. Programul partidelor din grupa I, din care face parte şi România