Antena Meniu Search
x

Video Zeci de mii de copii vor umple Arena Naţională la meciul României cu Andorra. Micuţii s-au pregătit temeinic: "O experienţă unică"

Meci interzis adulţilor. Zeci de mii de copii vor umple Arena Naţională duminică seara la meciul cu Andorra. UEFA a sancţionat România după ultimul meci al Naţionalei, când suporterii au arborat bannere cu mesaje politice despre Kosovo. La iniţiativa Observator, Ministerul Educaţiei a invitat toate şcolile şi cluburile sportive pe stadion ca să îi susţină pe tricolori şi să le dea o lecţie de fair play oamenilor mari. 

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 13.10.2023, 21:43

Vezi și

Ora de sport de vineri s-a transformat în repetiţie pentru susţinerea echipei naţionale. Copiii abia aşteaptă să ajungă pe stadion. 

- Ce jucători vă plac? 

- Săpunaru, Horaţiu Moldovan, Alibec, Stanciu, Coman, Drăguşi, Drăguşin. 

- Îi ştii pe toţi? 

- Aproape, aproape, Raţiu...

Copiii s-au pregătit temeinic pentru meciul României

Micii suporteri au repetat şi versurile imnului. 

Silviu Munteanu, profesor de sport: Cum o să susţinem noi echipa naţională duminică? Cu vuvuzele, frumos, într-un mod civilizat, aplaudăm, încurajăm echipa pentru că vrem să se califice. Hai România! 

Partida cu Andorra, fără spectatori după meciul cu Kosovo

UEFA a decis ca meciul împotriva Andorrei să se desfăşoare fără spectatori după ce România a fost amendată în urma meciului cu Kosovo. Federaţia Română de Fotbal, alături de Observator, a invitat copiii la meci pentru a da o lecţie de fair play celor mari.

Mădălina Iacob, reporter Observator: De când s-a dat startul înscrierilor, şi biletele pentru copii s-au dat ca pâinea caldă. Duminică seară, cele două două peluze, tribuna a doua şi zona de la VIP se vor umple cu peste 20.000 de copii şi profesorii lor veniţi din toată ţara. 

Alexandru Cândea, manager evenimente FRF: Am pregătit un moment special în care cei de la Cantus Mundi şi Corul Madrigal îi vor învăţa pe copii să bată la acele beţe gonflabile pe care noi le folosim la meciuri convenţional. 

Şcolile şi cluburile sportive au căutat însoţitori şi au închiriat autocare

Înscrierile s-au făcut pe platforma online a FRF. Şcolile şi cluburile sportive au căutat însoţitori şi au închiriat autocare pentru copii. 

Ionuţ Zaharia, profesor de sport: Undeva la 220 de copii plus! Avem un număr de 50 de copii per autocar cu câte un însoţitor la fiecare 10 elevi. E o experienţă unică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Zeci de mii de copii vor umple Arena Naţională la meciul României cu Andorra. Micuţii s-au pregătit temeinic: "O experienţă unică"