Antena Meniu Search
x

Video Peste 3.000 de locuri de muncă, disponibile la târgul de joburi din Timişoara. Angajatorii și-au extins cerințele și au pretenții mai mari

Peste 3.000 de locuri de muncă sunt disponibile, în acest weekend, la târgul de joburi din Timişoara. Anul acesta, experienţa face diferenţa, iar cerinţele angajatorilor nu sunt puţine.

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 14:43

Vezi și

Anul acesta, experiența face diferența la târgul de job-uri din Timișoara. Viteza de adaptare, integrarea inteligenței artificiale ca instrument de lucru, flexibilitatea, calitatea interacțiunii umane, aceștia sunt factorii care dau formula câștigatoare atunci când vine vorba de jobul perfect.

Care sunt cerințele angajatorilor

Piața muncii trece printr-o schimbare de paradigmă, iar angajatul ideal trebuie să le aibă pe toate. Angajatorii nu mai sunt interesați să recruteze cu orice preț și devin mai selectivi chiar și pentru pozițiile entry level.

Practic și pentru astea sunt cerințe clare: cunoașterea limbii engleze, experiența anterioară, specializarea de la facultate sau masteratul urmat și compatibilitatea între așteptările salariale ale candidatului și oferta companiei. Peste 3.000 de joburi îi aștepta pe candidați, la cea de-a 19-a ediție a Angajatori de TOP Timișoara, cel mai mare eveniment de cariere din vest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Peste 3.000 de locuri de muncă, disponibile la târgul de joburi din Timişoara. Angajatorii și-au extins cerințele și au pretenții mai mari