Antena Meniu Search
x

Peste 60.000 de euro falși găsiți în casele a doi bărbați din Constanța. De trei luni puneau bancnotele în circulație

Peste 60.000 de euro falși au fost găsiți în casele a doi bărbați din Constanța. De trei luni puneau bancnotele false în circulație, la Lumina.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.09.2020, 11:47

Bani falși
Banii falși găsiți în casele celor doi bărbați - Poliţia Română
  • Cei doi bărbați au fost reținuți și probabil vor fi arestați preventiv.
  • Aveau bancnote false de 200 și 50 de euro.

Polițiștii constănțeni au reținut miercuri de dimineață doi bărbați din Constanța care plănuiseră să se îmbogățească din punerea în circulație a zeci de mii de euro falși.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au desfășurat, în cursul zilei de ieri, o percheziție domiciliară, pe raza municipiului Constanța.

Din cercetări a reieşit că, în perioada iunie - august a.c., doi bărbați, în vârstă de 52, respectiv 39 de ani, ar fi plasat pe raza localității Lumina mai multe bancnote de euro falsificate.

În urma percheziţiei domiciliare, polițiștii au ridicat 175 de bancnote (de 200, respectiv 50 de euro) falsificate însumând 61.400 de euro, 2.350 de euro, 14.500 de lei, au autoturism și 3 telefoane mobile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Peste 60.000 de euro falși găsiți în casele a doi bărbați din Constanța. De trei luni puneau bancnotele în circulație