Antena Meniu Search
x

Cea mai mare ţeapă din istoria turismului. Peste 8.000 de români păcăliţi, după ce şi-au luat vacanţe în străinătate

Patronul Omnia Turism s-a sinucis după ce ar fi furat aproape 7 milioane şi jumătate de euro din conturile firmei. E cea mai mare ţeapă din istoria turismului.

Vezi și

Patronul Omnia Turism s-a sinucis luni, după ce ar fi furat aproape 7 milioane şi jumătate de euro din conturile firmei. Este cea mai mare ţeapă din istoria turismului românesc. Peste 200 de oameni plecaţi deja în concediu au rămas blocaţi în străinătate, iar ministrul transporturilor îi sfătuieşte pe cei care şi-au cumpărat pachete de la Omnia Turism să nu mai plece.

Paguba produsă de Omnia Turism este cea mai mare de după revoluţie, în condiţiile în care agenţia a vândut pachete de aproximativ 7,5 milioane de euro pentru anul 2018 unui număr de 8.500 de clienţi, iar pentru perioada 17 octombrie - 31 decembrie 2017 au mai fost încasaţi 433.000 de euro de la 202 turişti, a declarat, miercuri, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, într-o conferinţă de presă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Cea mai mare ţeapă din istoria turismului. Peste 8.000 de români păcăliţi, după ce şi-au luat vacanţe în străinătate