Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Peste o mie de vizitatori au petrecut o noapte la grădina zoologică din Bucov. Cei mici au fost fascinaţi de comportamentul animalelor

Experienţă de neuitat pentru copii! Peste 1000 de persoane au fost aseară la cea de-a 10-a ediţie a evenimentului "Noaptea la Zoo" de la grădina zoologică din Bucov, de lângă Ploiești. Au avut oportunitatea de a vedea comportamentul animalelor pe timpul nopţii, care este diferit de cel din timpul zilei. 

de Redactia Observator

la 14.09.2024 , 09:02

Evenimentul a debutat cu un spectacol susținut de artiștii Casei de Cultură a Studenților din Ploiești, care au încântat publicul cu momente de dans și muzică. 

Apoi, vizitatorii a fost conduşi de un fachir prin grădina zoologică, unde au avut ocazia să observe animalele în mediul lor nocturn.

Ploaia a întrerupt experimentul

Vezi și

Leii au fost printre primele animale care au primit hrana, atrăgând privirile și camerele fotografilor amatori. Și celelalte animale au ieșit din cuști, tentate de hrana pregătită special de îngrijitorii grădinii. 

"Suntem în acea noapte din an când vizitatorii pot vedea cum administrăm hrana. Vorbim aici de carcase de cal la lei, pui la tigrii, dulciuri la urşi şi la maimuţe. Ca să nu tânjerască la gălăgia care s-a creeat în jurul leilor, şi a tigrilor, şi a urşilor, primesc şi ele alimete preferate, mai exact dulciuri", a precizat un reprezentant al ZOO-ului.

Cei mai încântaţi de noaptea petrecută la zoo au fost cei mici. Din păcate, când distracţia era în toi, ploaia a scurtat vizita, iar musafirii au fost nevoiți să părăsească grădina zoologică cu promisiunea că vor reveni şi la ediţia următoare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Peste o mie de vizitatori au petrecut o noapte la grădina zoologică din Bucov. Cei mici au fost fascinaţi de comportamentul animalelor