Antena Meniu Search
x

Video Petrecere "de groază" la Castelul Bran. Mii de oameni s-au costumat în personajele preferate pentru o seară de Halloween perfectă

Unde se poate petrece Halloweenul mai bine decât la Castelul Bran? Într-un decor absolut înfricoşător, demn de filmele cu Dracula, mii de oameni costumaţi în persoanjele preferate s-au adunat la castel pentru o seară horror. Efectele muzicale și luminoase, actorii sau decorurile din curte au completat atmosfera de groază.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 29.10.2023, 08:27

Vezi și

Nu toate personajele, gazde sau vizitatori au fost atât de bine inspirate din istorie. Multe au fost doar proiecția fricilor oricui a văzut vreodată un film de groază, de exemplu. Iar decorurile au fost minuțios pregătite. Suntem în salonul de muzică al Castelului Bran și, într-o asemenea seară, într-un asemenea loc, decorurile, muzica nu pot fi decât cu totul și cu totul aparte. Aparte este atmosfera și aici, în curtea exterioară a castelului. Lumina e difuză, decorul e, să zicem, feeric, cumva te face să-ți ascuți simțurile.

Astăzi, 29 octombrie, circuitele sunt adaptate şi pentru copii

"Sunt unchiul Fester, din Familia Addams. Atmosfera, castelul, toți acești oameni, costume foarte interesante", spune un turist. "Am vrut să fac o trecere între Bela Lugosi și un vampir gotic. E uimitor, e incredibil, e pentru mine ca un vis devenit realitate", spune un alt turist. "Suntem foarte aproape de a înregistra un record istoric de vizitatori. Decorurile sunt altele, numărul de actori, faptul că anul acesta am dedicat un întreg weekend acestui eveniment, decorurile din parcul regal sunt noutăți absolute", a declarat Alexandru Prișcu, reprezentant administrație.

Astăzi, 29 octombrie, circuitele sunt adaptate şi pentru copii și sunt disponibile pentru vizitare timp de nouă ore. Ieri, Castelul Bran a fost vizitat de peste 5.000 de oameni în doar câteva ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Petrecere "de groază" la Castelul Bran. Mii de oameni s-au costumat în personajele preferate pentru o seară de Halloween perfectă