Antena Meniu Search
x

Gest extrem la Piatra Neamţ. O femeie de aproximativ 50 de ani s-a aruncat în lacul Bâtca Doamnei

Gest extrem la Piatra Neamţ, după ce o femeie de aproximativ 50 de ani s-a aruncat în lacul Bâtca Doamnei. A fost scoasă din apă de pompieri şi, cu toate eforturile medicilor, a murit la spital.

de Redactia Observator

la 28.10.2019, 11:04

Vezi și

Gest extrem la Piatra Neamţ, după ce o femeie de aproximativ 50 de ani s-a aruncat în lacul Bâtca Doamnei. A fost scoasă din apă de pompieri şi, cu toate eforturile medicilor, a murit la spital. Deocamdată nu se cunoaşte identitatea victimei, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

După ce au scos-o pe femeie din apă, medicii de la SMURD au început imediat manevrele de resuscitare.

La o oră după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, femeia şi-a dat sufletul. Un bătrân care trecea prin zonă le-a spus poliţiştilor că s-ar fi sinucis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bătrânul s-a întors să vadă dacă femeia are nevoie de ajutor. Atunci a văzut-o în apă şi a sunat imediat la 112.

Poliţiştii nu au găsit nici acte şi niciun vreun bilet care să explice gestul femeii. Ei au deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Gest extrem la Piatra Neamţ. O femeie de aproximativ 50 de ani s-a aruncat în lacul Bâtca Doamnei