Antena Meniu Search
x

Pietoni spulberați pe trotuar de o camionetă, în Zărnești. Șoferul avea "alte preocupări" în momentul tragediei

Un bărbat de 72 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite, luni, în Zărnești, județul Brașov, după ce o camionetă i-a spulberat pe trotuar. Conform polițiștilor, în momentul producerii accidentului, șoferul autoutilitarei avea "alte preocupări".

de Redactia Observator

la 21.11.2023, 14:57

Pietoni spulberați pe trotuar de o camionetă, în Zărnești. Șoferul avea "alte preocupări" în momentul tragediei - Facebook / Adriana Gabriela Ionac

Potrivit IPJ Brașov, un bărbat în vârstă de 53 de ani, șofer al unei autoutilitare, în timp ce conducea vehiculul pe o stradă din orașul Zărnești, pe fondul unor alte preocupări (cauză determinată până la acest moment) ar fi pătruns și rulat parțial pe trotuar, zonă unde a acroșat două persoane care efectuau lucrări de reparații la un imobil și o alta care circula pe trotuar.

Unul dintre pietoni a murit la spital

În urma accidentului, cele trei persoane au fost transportate la o unitate medicală de urgență pentru sprijin de specialitate, relatează Mediafax. Ulterior, din cauza leziunilor produse, una dintre persoanele accidentate, un bărbat în vârstă de 72 de ani, a decedat.

În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, infracțiuni cercetate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, urmând a se stabili, cu exactitate, toate condițiile și circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Pietoni spulberați pe trotuar de o camionetă, în Zărnești. Șoferul avea "alte preocupări" în momentul tragediei