Antena Meniu Search
x

Video Pilotul avionului prăbuşit lângă Bucureşti a mai scăpat dintr-un accident similar în 2014

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în urmă cu câteva ore pe un câmp de pe raza localităţii Chitila. 

de Bogdan Ocnaru

la 10.08.2021, 17:49

Vezi și
  • Pilotul avionului prăbuşit lângă Bucureşti are 72 de ani.

Se pare că la bordul acestuia se aflau doi bărbaţi, unul de 72 de ani, om de afaceri, şi unul de 38 de ani. Cei doi efectuau un zbor de agrement şi ambii au fost răniţi în momentul prăbuşirii. 

Unul dintre ei a fost preluat de o ambulanţă, în timp ce pentru celălalt s-a solicitat elicopterul SMURD. Victimele au ajuns la Spitalul Floreasca, din Bucureşti, cu mai multe politraumatisme. Din ceea ce am reuşit să aflăm până acum, victimele ar fi în afara oricărui pericol. Victimele sunt supuse unor investigaţii medicale pentru a fi excluse eventuale complicaţii. 

Afaceristul rănit în accidentul de avion din Chitila a mai fost implicat într-un accident similar în 2014

Din primele informaţii, avionul de mici dimensiuni ar fi pierdut brusc din altitudine și s-a prăbuşit pe câmp. La faţa locului au apărut investigatori ai Poliţiei şi ai Parchetului pentru a se efectua verificări. Locuitorii din zonă au dat declaraţii în legătură cu prăbuşirea avionului. Există cel puţin un martor al accidentului, respectiv bărbatul care a sunat la 112.

Investigatorii încearcă să afle care sunt cauzele producerii accidentului. Primele informaţii arată că la manşa avionului s-ar fi aflat omul de afaceri de 72 de ani. 

Omul de afaceri de 72 de ani, care a fost rănit, a mai fost implicat într-un accident similar, în anul 2014. Şi atunci a scăpat ca prin minune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Pilotul avionului prăbuşit lângă Bucureşti a mai scăpat dintr-un accident similar în 2014