Antena Meniu Search
x

Piromanul care a terorizat Capitala, după ce a dat foc la opt maşini, şi-a recunoscut fapta

Vezi și

Piromanul care a terorizat Capitala a fost prins după o săptămână de căutări. Bărbatul recunoaşte că a incendiat opt maşini, dar nu are nicio explicaţie pentru gestul lui.

În spatele tăcerii lui, se ascunde un comportament de neînţeles chiar şi pentru anchetatori. Fără motiv şi fără explicaţii, ar fi incendiat opt autoturisme. 

Vânat de o armată de poliţişti, piromanul a fost încolţit după o săptămână, în apropierea locurilor în care a pus focul. Le-a spus agenţilor că mergea să se predea. 

Suspectul a fost prins în apropierea Secţiei 1 de Poliţie, mai exact în spatele Secţiei 1, pe o străduţă. În tot acest timp, a rămas aproape de locurile unde a comis infracţiunile, alegând să doarmă la hoteluri.

Camerele de supraveghere i-au condus pe poliţişti la piroman. Au analizat 300 de ore de imagini de pe 200 de dispozitive video şi au audiat zeci de persoane care semănau cu el. Suspectul are 45 de ani şi doi copii, dar nu este căsătorit. Vecinii vorbesc despre o tulburare de comportament. 

Până acum câteva luni, bărbatul a locuit într-un bloc din sectorul 6 al Capitalei. Vecinii spun că în ultima vreme vorbea destul de ciudat, de neînţeles şi chiar începuse să facă şi scandal. La un moment dat, poliţia ar fi venit să aplaneze conflictele pe care le avea acasă.

Individul a fost şofer de tir. Acum câteva luni, poliţiştii i-au suspendat permisul, după ce l-au prins conducând cu numerele expirate.

DAN ANTONESCU, psiholog criminalist:

Stablitatea lui a dispărut şi de aici bulversarea lui. Şi a ajuns să se gândească la o formă de răzbunare. Şi de-aici, gestul către acele maşini.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile şi urmează să fie supus unei expertize psihiatrice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Piromanul care a terorizat Capitala, după ce a dat foc la opt maşini, şi-a recunoscut fapta