Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Deranjat de pisica gazdei, un tânăr din Târgu Jiu a aruncat-o pe geam, de la etajul 4

Un tânăr din municipiul Târgu Jiu este cercetat de polițiști fiind acuzat de cruzime împotriva animalelor, după ce a aruncat o pisică de la etajul patru al unui bloc. Pentru fapta sa, riscă să stea 1 an în spatele gratiilor.

de Redactia Observator

la 03.07.2018 , 21:58

Un tânăr din municipiul Târgu Jiu este cercetat de polițiști fiind acuzat de cruzime împotriva animalelor, după ce a aruncat o pisică de la etajul patru al unui bloc.

Pentru fapta sa, riscă să stea 1 an în spatele gratiilor.

O vecină a acestuia a fost cea care a anunțat incidentul pe rețelele de socializare după ce a văzut întreaga scenă.

Articolul continuă după reclamă

Tânărul, care se afla în vizită la un prieten spune că a fost deranjat de zgomotul pe care îl făcea pisica şi a decis să o arunce pe geamul apartamentului situat la etajul patru.

Tânăra care a văzut cum s-a întâmplat totul a dus puiul de pisică la o clinică veterinară pentru a primi îngrijiri medicale, însă, medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire. 

În urmă cu două săptămâni o altă poveste de acest gen a șocat o țară întreagă. Un bărbat de 22 de ani, originar din Târgu Jiu și stabilit în Timișoara a recunoscut în fața anchetatorilor că împreună cu prietena lui a ucis în bătaie doi pui de pisică pe care tocmai îi adoptase.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Deranjat de pisica gazdei, un tânăr din Târgu Jiu a aruncat-o pe geam, de la etajul 4