Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fiorosul Pitbull al arădeanului care l-a pus să ucidă alți câini s-a transformat în mielușel. Intrat pe mâna unui dresor, cățelul e acum vesel și pupăcios (VIDEO)

Transformare uluitoare a bestiei care, acum câteva zile, era îndemnată să-și înfigă colții puternici și acuțiți într-un câine lipsit de apărare și legat. Dar, iată că gustul sângelui pare să fi fost uitat de pitbull-ul al cărui stăpân l-a antrenat să ucidă.

de Redactia Observator

la 18.01.2017 , 20:18

Fiorosul Pittbull al arădeanului care l-a pus să ucidă alți câini s-a transformat în mielușel. Intrat pe mâna unui dresor, cățelul e acum vesel și pupăcios (VIDEO)

Transformare uluitoare a bestiei care, acum câteva zile, era îndemnată să-și înfigă colții puternici și acuțiți într-un câine lipsit de apărare și legat. Dar, iată că gustul sângelui pare să fi fost uitat de pitbull-ul al cărui stăpân l-a antrenat să ucidă.

Munteanu Robert Gabriel este dresor de câini, are acum pitbull-ul în custodie și încearcă să-l reabiliteze, învațându-l cum să fie un cățel normal. Și se pare că reușește, pentru că imaginile filmate de dresor arată un lucru absolut spectaculos. Ucigașul de odinioară, bestia care ne-a uimit cu ferocitatea sa în imaginile publicate de fostul său proprietar, s-a transformat într-un cățeluș adorabil, pupăcios și vesel. Nici vorbă de intenții criminale sau mârâieli fioroase. Acum singurul lucru pe care pare că vrea să-l facă pitbull-ul este să te pupe!

Dresorul a postat pe Facebook un filmuleț în care se vede de la o poștă adevărata fire a animalului. Totuși, bărbatul este rezervat în afirmații.

Articolul continuă după reclamă

"Pitbul-ul " ucigas" la o prima plimbare insotit si de cainele meu Happy, cea care ma ajuta la reabilitarea cainilor maltratati. Pana acum totul este in regula, dar inca foarte devreme pentru a trage o concluzie", a scris dresorul pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

Acum, judecați dumneavoastră dacă ăsta este un câine ucigaș.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O înregistrare video șocantă a provocat indignare în online-ul românesc. Un tânăr a fost filmat în timp ce își pune pitbull-ul să atace un alt câine. Individul și prietenii săi lovesc și ei, fără milă, câinele care e atacat de pitbull. În urma imaginilor postate, zeci de mii de persoane au redistribuit postarea, cerând autorităţilor să-l identifice pe proprietarul câinelui agresiv. Poliţiştii au reuşit să-l identifice, fiind vorba despre un tânăr de 19 ani, Ionel Stepan, din localitatea arădeană Buteni, care a fost dus la audieri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Fiorosul Pitbull al arădeanului care l-a pus să ucidă alți câini s-a transformat în mielușel. Intrat pe mâna unui dresor, cățelul e acum vesel și pupăcios (VIDEO)