Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Plajele exclusiviste din România. Clienţii au la intrare valet parking, apoi pot consuma creveţi Black Tiger şi midii de Noua Zeelandă

Este arhiplin pe litoral, dar cu toate astea sunt zone în care turiştii pot fi număraţi pe degete. Şi nu pe plajele sălbatice, aglomerate şi ele deja, ci pe plaje exclusiviste! Acolo unde o zi de răsfăţ costă cât o vacanţă, iar turiştii sunt trataţi regeşte cu platouri de fructe, băuturi rafinate, saltele cu memorie şi valet pentru parcare.

de Andreea Filip

la 24.07.2024 , 19:43

Pe litoralul românesc este loc pentru oricine. Iar pentru cei care pot să plătească, luxul există şi pe nisip. Încă de la sosire, maşinile sunt parcate de un valet. "Avem de la intrare, valet parking, foarte lejer: îţi laşi maşina, el o duce la răcoare frumos. Ai intrat, hostessele noastre frumoase îi conduc la sezlong pe plaja ultra-premium şi frumoasă şi cred că e o experienţă de neuitat", spune Ştefan Boboc, manager plajă.

Plajele exclusiviste din România

"Aici am găsit valet parking, ceea ce m-a ajutat foarte mult având copii, bagaje, m-a ajutat să mă simt confortabil. În al doilea rând, barul ne oferă fructe, narghilea, băuturi exclusiviste. E de top, se poate şi în România", arată un turist.

Vezi și

Locul şezlongurilor cu prosop este luat de baldachine şi saltele cu memorie, iar berea este înlocuită de şampanie la discreţie. "Plaja noastră dispune de baldachine private, servire pe plajă de ospătari. În miezul zilei, se pot retrage pe lounge, unde e răcoare. Pentru clienţii exclusivişti avem şi băuturi selecte, de la vinuri de calitate până la şampanie mai de lux", spune Alex Zimceac, manager plajă.

Pe acelaşi subiect

Meniu de fiţe, ca în Saint-Tropez

Nimic nu lipseşte de pe o plajă de lux, nici măcar posibilitatea de a îmbina relaxarea cu... shoppingul. Pe plajă există un atelier care vinde piese unicat. "Rochiţele sunt lucrate manual, sunt unicate, se confecţionează pe comandă, se alege culoarea, modelul, avem mai multe modele", prezintă Cristina Picu, designer.

"Acestea sunt din fedru de lâna, avem şi de paie. Cele din fedru de lâna recomand să se poate la evenimente, tot ce înseamnă nunţi, botezuri, cele de paie la piscină, plaje. Cel mai des mergem pe alb, bej, se dau foarte repede", arată Livia Cotoban, creator de pălării.

La restaurantele de lângă plajele exclusiviste, meniul este unul ca în Saint-Tropez. Calamar, creveţi Black Tiger, midii de Noua Zeelandă, ton şi tentacule de caracatiţă, toate pe un pat de gheaţă carbonică, pentru că din farfurie nu lipseşte spectacolul. 

Preţul pentru o zi pe plajă e uriaş

Preţul pentru o zi pe plajă este cât o vacanţă întreagă. Un şezlog costă 150 de lei, tot atât şi un platou cu fructe, iar pentru băuturile rafinate, clienţii scot din buzunar până la câteva mii de lei.

Plaja exclusivistă este decorul perfect pentru o petrecere aniversară. "E ziua mea. Cea mai selectă plajă din Mamaia Nord. E mai relaxant, plaja e frumoasă, apa curată, şampania bună", crede un turist.

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Plajele exclusiviste din România. Clienţii au la intrare valet parking, apoi pot consuma creveţi Black Tiger şi midii de Noua Zeelandă