Antena Meniu Search
x

Planul roşu, activat în Dâmboviţa. Un microbuz cu cetăţeni srilankezi. răsturnat: unul a murit, 6 au fost duși la spital, o persoană a refuzat ajutorul medicilor

Autorităţile din judeţul Dâmboviţa au activat, miercuri seară, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident cu victime multiple, informează news.ro. În microbuzul care s-a răsturnat, miercuri, în zona localității Corbii Mari, din județul Dâmbovița erau cetățeni srilankezi. În urma accidentului, unul a murit, șase au fost duși la spital, iar o persoană a refuzat asistența medicală.

de Redactia Observator

la 20.12.2023, 21:44

Planul roşu, activat în Dâmboviţa după un accident rutier. Autorităţile vorbesc de victime multiple
- Shutterstock

”Accident rutier în localitatea Corbii mari, sat Vadu Stanchii. Până la acest moment avem informaţia ca sunt victime multiple”, a transmis, miercuri seară, ISU Dâmboviţa. Sursa citată a precizat că la nivelul judeţului Dâmboviţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

În sprijin intervine şi ISU Teleorman cu mai multe autospeciale

IPJ Dâmboviţa anunţă că accidentul s-a produs pe DJ 701, fiind implicat un microbuz (8+1 locuri) care s-a răsturnat într-un şanţ. ”În urma impactului, mai multe persoane au fost rănite, fiindu-le acordate îngrijiri medicale. La acest moment,  traficul este blocat”, a transmis sursa citată. Poliţiştii fac cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

”Între localităţile Gratia şi Corbii Mari un microbuz s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă, la nivelul judeţului Dâmboviţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La locul intervenţiei au fost alocate 1 maşină de stingere, 6 ambulanţe SMURD, 1 echipaj de descarcerare şi 3 ambulanţe SAJ”, a transmis ISU Dâmboviţa. Sursa citată a precizat că în sprijin intervine şi ISU Teleorman cu mai multe autospeciale, fiind trimise şi ambulanţe de la Teleorman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Planul roşu, activat în Dâmboviţa. Un microbuz cu cetăţeni srilankezi. răsturnat: unul a murit, 6 au fost duși la spital, o persoană a refuzat ajutorul medicilor