Antena Meniu Search
x

Planul Roşu, activat în Timişoara. Un autobuz şi un TIR s-au ciocnit: 18 persoane se aflau în autobuz, 11 sunt rănite

Autorităţile din judeţul Timiş au declanşat, marţi, Planul Roşu de Intervenţie în urma unui accident rutier care s-a produs la Sânandrei şi în care au fost implicate un TIR şi un autobuz.
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat că în accidentul petrecut în localitatea Sânandrei au fost implicate un autotren şi un autobuz, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 14:46

Planul Roşu, activat în Timişoara. Un autobuz şi un TIR s-au ciocnit: 18 persoane se aflau în autobuz, 7 sunt rănite
- ISU Timis

UPDATE: Potrivit ISU Timiș, în accident au fost implicate 19 persoane, 18 din autobuz și șoferul TIR-ului. Șapte persoane sunt rănite.

Pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă tuturor persoanelor implicate, în judeţul Timiş a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

La locul evenimentului au fost alocate: 3 maşini de stingere, 3 echipaje de descarcerare, 3 autospeciale pentru transport victime multiple, o ambulanţă SMURD şi 9 ambulanţe SAJ, 2 microbuze (pentru preluare personal medical) şi un elicopter SMURD. Potrivit IGSU, resursele au fost suplimentate cu 4 ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Planul Roşu, activat în Timişoara. Un autobuz şi un TIR s-au ciocnit: 18 persoane se aflau în autobuz, 11 sunt rănite