Antena Meniu Search
x

Regele Mihai va trebui să-şi plătească singur facturile pentru Palatul Elisabeta

Statul nu mai are bani nici pentru fetele regale. Regele Mihai va trebui sa-si plateasca singur facturile pentru Palatul Elisabeta.

Vezi și

Statul nu mai are bani nici pentru feţele regale. Regele Mihai va trebui sa-si plateasca singur facturile - utilitatile si costurile de intretinere - pentru Palatul Elisabeta. Guvernul a aprobat astazi cererea RAAPPS, care a acoperit pana acum aceste cheltuieli.

Guvernul a avizat solicitarea Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) ca Regele Mihai să suporte cheltuielile de administrare a Palatului Elisabeta, acoperite până în prezent de către stat, regia invocând faptul că nu mai dispune de suficienţi bani pentru întreţinerea imobilului.

"Regia estimează că, anul acesta, cheltuielile de întreţinere a palatului vor fi de peste 750.000 lei, mai mari decât în 2009 din cauza creşterii tarifelor la utilităţi, iar instituţia nu mai dispune de banii necesari administrării imobilului".

Palatul Elisabeta, aflat pe Şoseaua Kiseleff din Bucureşti, are o suprafaţă construită totală de 1.645 metri pătraţi şi un teren aferent de 12.977 metri pătraţi.

Sursa: Mediafax

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Regele Mihai va trebui să-şi plătească singur facturile pentru Palatul Elisabeta