Antena Meniu Search
x

Platformă gigant în Portul Constanţa folosită pentru a căuta gaze pe fundul Mării Negre

O platformă gigant care va căuta gaze pe fundul Mării Negre a sosit în Portul Constanţa. Pentru că este uriaşă, platforma de foraj a ajuns în portul românesc pe bucăţi.

de Redactia Observator

la 03.09.2019, 17:27

Vezi și

O platformă gigant care va căuta gaze pe fundul Mării Negre a sosit în Portul Constanţa. Pentru că este uriaşă, platforma de foraj a ajuns în portul românesc pe bucăţi. Ea a fost dezmembrată ca să poată respecta limitele de navigare din anumite zone, iar acum, timp de două luni, va fi reasamblată pentru a putea fi aptă de muncă.

Platforma SCARABEO este un oraş în miniatură. Mai mare decât un teren de fotbal, poate fi casă pentru 200 de persoane cărora le oferă spaţii de cazare, masă, recreere şi de muncă.

În plus, găzduieşte un heliport şi un spital pentru ca angajaţii care stau aici luni întregi să nu ducă lipsă de nimic.

Pentru ca platforma să ajungă în portul Constanţa s-au luat măsuri de precauţie, iar după ce va fi dusă în larg, prezenţa ei va fi semnalizată tuturor celor care navighează în apele Mării Negre.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât timp va rămâne în apele economice romaneşti, platforma va fi deservită de către o companie constănţeană care va asigura tot ce înseamnă flux uman şi material, plus lucrările de întreţinere şi intervenţii de urgenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Platformă gigant în Portul Constanţa folosită pentru a căuta gaze pe fundul Mării Negre