Antena Meniu Search
x

Plic suspect, care ar conține cianură, la Casa Albă

Un plic despre care se presupune că ar conține cianură a venit săptămâna aceasta la Casa Albă, a relatat marți postul de televiziune CNN, citând un purtător de cuvânt al Secret Service, serviciul însărcinat cu securitatea președintelui american

Un plic despre care se presupune că ar conține cianură a venit săptămâna aceasta la Casa Albă, a relatat marți postul de televiziune CNN, citând un purtător de cuvânt al Secret Service, serviciul însărcinat cu securitatea președintelui american. 

'Luni, 16 marți 2015, un plic a fost primit de serviciul de supraveghere a corespondenței de la Casa Albă. Prima analiză biologică a fost negativă. Cu toate acestea, la 17 martie 2015, testul chimic a revelat prezența probabilă a cianurii', a indicat pentru canalul menționat de televiziune purtătorul de cuvânt al Secret Service, Brian Leary.

'Eșantionul a fost transportat la o altă facilitate pentru confirmarea rezultatelor', a adăugat el.

O anchetă este în curs de desfășurare, a mai spus purtătorul de cuvânt al Secret Service, refuzând să ofere mai multe date despre acest caz.

Persoana care a deschis plicul nu a fost expusă la cianură, a afirmat pentru CNN, sub rezerva anonimatului, un responsabil al forțelor de ordine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Plic suspect, care ar conține cianură, la Casa Albă