Antena Meniu Search
x

Haos în București din cauza ploii inghețate: sute de copaci au căzut peste mașini, case și stâlpi de electricitate. Imagini dramatice

Ploaia înghețată a provocat haos pe străzile din București. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunțat, sâmbătă, că în Capitală și județul Ilfov s-a intervenit pentru degajarea a peste 800 de copaci şi 13 stâlpi de electricitate, fiind afectate 55 de autoturisme.

Ploaia înghețată a provocat haos pe străzile din București. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunțat, sâmbătă, că în Capitală și județul Ilfov s-a intervenit pentru degajarea a aproximativ 800 de copaci şi 12 stâlpi de electricitate, fiind afectate 55 de autoturisme.

Ploaia înghețată a provocat haos pe străzile din București

Astfel, în municipiul Bucureşti s-a intervenit pentru degajarea a 740 copaci, 10 stâlpi şi 3 cabluri electrice căzuţi pe carosabil, fiind afectate 55 autoturisme.

Ploaia înghețată a provocat haos pe străzile din București
Pe acelaşi subiect

În Ilfov (Voluntari, Pantelimon, Cernica, Buftea, Snagov, Otopeni , Măgurele) s-a intervenit pentru degajarea a 38 copaci şi 2 stâlpi de electricitate.

Ploaia înghețată a provocat haos pe străzile din București

De asemenea, la nivel național s-au deblocat 31 de autoturisme în care se aflau 42 de persoane, fiind în desfăşurare acţiuni în judeţele Ilfov, Ialomiţa, Vâlcea şi Prahova, dar şi în Capitală.

Pompieri, jandarmi şi poliţişti rămân în continuare mobilizaţi, fiind emisă o nouă avertizare cod galben de către meteorologi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Haos în București din cauza ploii inghețate: sute de copaci au căzut peste mașini, case și stâlpi de electricitate. Imagini dramatice