Antena Meniu Search
x

Ploiesti: A fost nevoie de 14 focuri de arma pentru a prinde un sofer ce fugea de la locul accidentului

Urmarire cu focuri de arma, pe strazile din Ploiesti! Mai multi agenti de politie au tras 14 focuri de avertisment, ca sa prinda un individ pe care il cautau de trei zile.

Vezi și

Barbatul era cautat pentru ca a lovit o mama cu un copil, pe o trecere de pietoni, si a fugit de la locul accidentului. Iar omul avea motive temeinice sa nu se lase prins nici aseara. Era baut si nu avea nici permis de conducere.

Politistii au apasat tragaciul de 14 ori, iar tuburile de cartuselor stau marturie la urmarirea in mare viteza, de pe strazile orasului.

Agentii l-au somat pe barbat sa opreasca, dar acesta a demarat in tromba. A lovit si unul dintre politistii aflati in misiune. Agentii au reusit sa il prinda pe individ dupa alte cateva sute de metri. Au aflat ca omul ar fi fost in stare de orice, numai sa nu fie prins.

Omul a fugit nu o data, ci de doua ori. In urma cu trei zile, a lovit o mama si pe copilul ei, pe o trecere de pietoni. A disparut imediat de la locul accidentului. Nu mai putin de sase echipaje de politie au inceput sa-l caute.

Barbatul a fost retinut, iar astazi urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ploiesti: A fost nevoie de 14 focuri de arma pentru a prinde un sofer ce fugea de la locul accidentului