Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poarta de intrare în Timișoara, identificată ca "un real pericol". Trebuiesc date jos imediat plăcile de fibrociment montate pe grinda metalică!

Inspectoratul Regional in Constructii a facut verificarile necesare la poarta de intrare din Calea Aradului si a intocmit un raport.

de Redactia Observator

la 06.11.2017 , 20:14

După tragicul accident petrecut în timpul furtunii din 17 septembrie, de la Timisoara, cand poarta de intrare in oras, de pe Calea Lugojului, s-a prabusit peste un tanar si l-a omorat, autoritatile au inceput verificarile si la poarta de intrare in Timisoara de pe Calea Aradului.

Inspectoratul Regional in Constructii a facut verificarile necesare la poarta de intrare din Calea Aradului si a intocmit un raport, conform caruia in actuala configuratie aceasta este un real pericol.

„Efectuarea, pana in data de 08.11.2017, a lucrarilor in vederea punerii in siguranta a obiectivului "Poarta de intrare in Municipiul Timisoara amplasata in Calea Aradului", respectiv de aducere la starea initiala prin demolarea placilor de fibrociment montate pe grinda metalica transversala sub forma de ferma cu zabrele. Proprietarul obiectivului „Poarta de intrare in Municipiul Timisoara amplasata in Calea Aradului” va dispune punerea in aplicare, de urgenta, a masurilor dispuse de Inspectoratul Regional in Constructii” se arata in raportul prezentat de inspectorul sef.

Articolul continuă după reclamă

Proprietarul portii, adica Primaria Timisoara, va trebui sa puna imediat in aplicare recomandarile din raport.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Poarta de intrare în Timișoara, identificată ca "un real pericol". Trebuiesc date jos imediat plăcile de fibrociment montate pe grinda metalică!