Antena Meniu Search
x

Podul Constanţa riscă să se prăbuşească! Pericol de moarte pentru zeci de mii de bucureşteni (Foto)

Situat în Sectorul 1 lângă intersecţia Şoseaua Chitilei cu Bulveradul Bucureştii Noi, Podul Constanţa riscă să se prăbuşească.

Situat în Sectorul 1 lângă intersecţia Şoseaua Chitilei cu Bulveradul Bucureştii Noi, Podul Constanţa riscă să se prăbuşească.

Tranzitat zilnic de zeci de mii de bucureşteni din nordul Capitalei şi de zeci de trenuri, podul Constanţa se află într-o stare avansată de degradare, iar pericolul ca acesta să se prăbuşească este iminent.

Podul Constanţa a fost inaugurat în urmă cu 78 de ani, fiind construit în doar cinci luni.

Ministerul Transporturilor şi Primăria Capitalei încearcă de mai mulţi ani să se sincronizeze pentru demararea lucrărilor de reabilitare a podului aflat în stare avansată de degradare.

Pe acelaşi subiect
Podul Constanta arata in anul 2018 ca dupa bombardament

Podul Constanta, reparat doar pe hârtie

Anul trecut, Podul Constanţa a intrat în planurile CFR pentru reparaţii capitale, însă totul nu a fost decât pe hârtie.

În realitate, podul arată ca după bombardament şi reprezintă un real pericol la siguranţa celor care îl tranzitează zi de zi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Podul Constanţa riscă să se prăbuşească! Pericol de moarte pentru zeci de mii de bucureşteni (Foto)