Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Podul istoric de la Sighetu Marmației, care face legătura între România și Ucraina intră în reparaţii. Restricţii de circulaţie pentru şoferi

Se reabilitează, în sfârşit, podul peste Tisa din punctul de trecere a frontierei Sighetu Marmaţiei, către Ucraina! Construcţia din lemn, inaugurată în urmă cu mai bine de două decenii, stătea să cadă şi în ultimii doi ani s-a înclinat 20 de cm. Şoferii care au drum pe acolo trebuie să fie atenţi pentru că vor fi restricţii de circulaţie.

de Simona Vasiac

la 09.09.2024 , 14:31

Restricții pentru traficul rutier pe una dintre căile de acces către Ucraina. Podul istoric de la Sighetu Marmației, care face legătura dintre Ucraina și România, se scutură de doi ani.

Restricţii pe pod, la graniţa cu Ucraina

Şoferii care îşi doresc să plece în Ucraina pe acest pod trebuie să ştie că traficul rutier este complet închis în intervalul orar 10 -15. Practic, timp de 5 ore aceştia nu pot circula pe pod. Ce de la compania Naţională de Autostrăzi speră să termine această etapă într-o lună de zile pentru ca restricţiile să nu fie prelungite. 

Vezi și

Puntea, construită integral din lemn, a fost ridicată în anul 2001 iar din cauza traficului ridicat de când a început războiul, expertiza făcută acum doi ani a arătat că structura podului este afectată, iar podul s-a înclinat 20 de cm. Chiar și așa, lucrările încep abia acum, la doi ani după ce autoritățile au tras un semnal de alarmă. 

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Podul istoric de la Sighetu Marmației, care face legătura între România și Ucraina intră în reparaţii. Restricţii de circulaţie pentru şoferi