Antena Meniu Search
x

„Poftiți pe la noi!” a fost lider absolut de audiență

Telespectatorii au vrut să vadă un show muncit pe bune de Bianca Drăgușanu, Cosmina Păsărin, Bogdan Vlădău și Muneer, iar „Poftiți pe la noi!” a fost lider incontestabil de audiență.

 Telespectatorii au vrut să vadă un show muncit pe bune de Bianca Drăgușanu, Cosmina Păsărin, Bogdan Vlădău și Muneer, iar „Poftiți pe la noi!” a fost lider incontestabil de audiență. În intervalul orar 20:30 – 22:57, atunci când a fost difuzată emisiunea, Antena 1 a fost lider de audiență atât pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cât și pe publicul din mediul urban și la nivelul întregii populații a României.

8,7 puncte de rating și 23,6% cotă de piață a obținut, în medie, Antena 1, pe publicul comercial, în timp ce ProTv, clasat pe locul al II-lea, a înregistrat 6,4 puncte de rating și 17,4% cotă de piață.

Și pe publicul din mediul urban Antena 1 a condus detașat, cu o medie de 7 puncte de rating și 16 procente din cota de piață. ProTv, următorul clasat, a avut doar 5,8 puncte de rating și 13,3% cotă de piață.

Clasamentul rămâne în favoarea Antenei 1 și la nivelul întregii țări, unde a înregistrat o medie de 6,9 puncte de rating și 16,1% cotă de piață. ProTv, clasat și de această dată pe locul al II-lea, a avut 6,4 puncte de rating și 15 procente din cota de piață

Antena 1, lider și în prime time

Aseară, Antena 1 a fost din nou lider în prime time (intervalul orar de maximă audiență cuprins între 19:00 și 23:00) atât pe publicul comercial, unde a obținut, în medie, 7 puncte de rating și 21,4% cotă de piață, cât și pe publicul din mediul urban, unde a condus cu 5,9 puncte de rating și 14,9 procente din cota de piață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » „Poftiți pe la noi!” a fost lider absolut de audiență