Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a petrecut accidentul în care a fost implicată Monica Macovei. Starea motociclistului, în continuare foarte gravă

Starea motociclistului rănit în accidentul de sămbâtă, în care a fost implicată Monica Macovei, este în continuare foarte gravă. Victima a fost transferată de urgenţă de la Constanţa la Spitalul Floreasca din Capitală. După ultimele cercetări, poliţiştii au stabilit că de vină pentru tragedie este fostul ministru al Justiţiei. 

de Redactia Observator

la 11.10.2022, 19:31

Vezi și

Accidentul s-a petrecut într-o curbă periculoasă, pe drumul naţional care leagă Mangalia de staţiunea 2 Mai. Imediat după impact, motociclistul în vârstă de 56 de ani a fost transportat la Spitalul din Constanţa şi internat la Terapie Intensivă. Duminică a fost operat şi adus în stare stabilă. Era conştient. Ulterior, starea i s-a agravat, aşa că a fost decis transferul.

Motociclistul, în stare gravă la spital

Andre Rotaru, reporter Observator: Bărbatul a fost adus astăzi cu un elicopter, aici, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, fiind în continuare în stare gravă, medicii au decis ca el să fie internat la Terapie Intensivă. Familia bărbatului nu a fost de acord ca medicii să ofere mai multe detalii despre starea lui de sănătate. 

În ziua accidentului, Monica Macovei susţinea că nu este vinovată. A postat un mesaj pe Facebook în care spunea că nu ar fi pierdut controlul maşinii pentru nicio secundă, ci că motocicleta a intrat pe sensul ei de mers. Poliţiştii spun altceva.

Andreea Filip, reporter Observator: Conform investigațiilor de la faţa locului, Monica Macovei ar fi de vină. În această curbă deosebit de periculoasă, ar fi pierdut controlul volanului, ar fi pătruns pe contrasens unde l-a spulberat pe motociclistul care a fost lovit violent de parapet.

Risipite pe marginea drumului, mai sunt încă mărturii ale accidentului: oglinda, bucăţi din motocicletă şi chiar încălţămintea. Motociclistul este un fost angajat al ISU, în prezent pensionar. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a petrecut accidentul în care a fost implicată Monica Macovei. Starea motociclistului, în continuare foarte gravă