Antena Meniu Search
x

Video Poliția îi caută pe șoferii care l-au ocolit pe bărbatul căzut în mijlocul bulevardului din Alba Iulia. Riscă să fie trimiși în închisoare un an

Lipsa de reacţie a şoferilor care, în loc să-i sară în ajutor, au ocolit un bărbat căzut în mijlocul unui bulevard din Alba Iulia nu va rămâne nepedepsită. În urma imaginilor apărute în spaţiul public, poliţia a declanşat o anchetă.

de Redactia Observator

la 28.02.2023, 14:01

Vezi și

Iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei care ar fi putut interveni însă au ales să-şi continue drumul vor fi traşi la răspundere. Potrivit legii, lipsa de inițiativă în astfel de situații, în care o persoană se află în primejdie, se pedepsește cu amendă sau închisoare de la trei luni la un an.

Bărbatul este ocolit de mai mulţi şoferi care îşi văd de drum

În video, se observă un bărbat întins pe asfalt, iar la picioarele sale pare cu ceva ce seamănă cu o haină aruncată. Omul zace chiar pe mijlocul bulevardului, pe banda a doua de circulație, dar nici măcar un singur șofer nu oprește să vadă ce a pățit. 

În doar câteva secunde, nu mai puțin de șase mașini îl ocolesc încălcând linia dublă continuă. În cele din urmă, dar nu se știe după cât timp, o mașină trage pe dreapta, pasagerii coboară și îl ajută pe bărbat să ajungă pe trotuar. Nu se știe ce s-a întâmplat după aceea cu el, pentru că, spun polițiștii, nimeni nu a sunat la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Poliția îi caută pe șoferii care l-au ocolit pe bărbatul căzut în mijlocul bulevardului din Alba Iulia. Riscă să fie trimiși în închisoare un an