Antena Meniu Search
x

Poliţia Română avertizează asupra unui nou tip de înşelăciune: Amenzi false venite pe e-mail

Poliția Română avertizează, într-un mesaj transmis pe Facebook, că mai mulți șoferi au primit în ultima perioadă e-mail-uri false prin care erau anunțați că ar fi fost amendați și trebuie să achite online o anumită sumă de bani. Polițiștii atrag atenția că acesta este un fals și le cer românilor să nu dea curs unor astfel de solicitări.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.10.2021, 09:17

Vezi și

E-mail-ul pare să fie trimis de pe o adresă oficială a Poliției Române și vine la pachet cu o amendă electronică, însă totul este doar un fals, avertizează polițiștii, care spun că acesta este un nou tip de înșelăciune pe Internet.

„Acest e-mail nu este emis de Poliția Română! Este doar un nou tip de înșelăciune! Nu dați curs unor astfel de solicitări și verificați orice foarte bine, înainte de a introduce online datele bancare!”, spun polițiștii din cadrul IGPR, pe pagina oficială de Facebook.

Amenda electronică anunţă persoana în cauză că a fost sancţionată în trafic şi că poate plăti jumătate din sumă online, dacă accesează un link trimis în e-mail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Poliţia Română avertizează asupra unui nou tip de înşelăciune: Amenzi false venite pe e-mail