Antena Meniu Search
x

Poliţist bătut şi ameninţat cu moartea de un tânăr din Suceava. Tânărul a distrus maşina de Poliţie cu o scândură

Un poliţist din Suceava a fost bătut şi ameninţat cu moartea de un tânăr de 17 ani. Înarmat cu o scândură de doi metri, tânărul a distrus o maşină de Poliţie.

Poliţist bătut şi ameninţat cu moartea de un tânăr din Suceava

Un poliţist din Suceava a fost bătut şi ameninţat cu moartea de un tânăr de 17 ani. Înarmat cu o scândură de doi metri, tânărul a distrus o maşină de Poliţie.

Totul s-a întâmplat pe 3 februarie, în jurul orei 18.00, în satul Şcheia din judeţul Suceava.

Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină, prin numărul unic de urgenţă 112, la un scandal petrecut pe uliţele satului.

În momentul în care au ajuns la faţa locului, poliţiştii au fost întâmpinaţi de mai mulţi indivizi care participau la scandal.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre aceştia, un tânăr de 17 ani, l-a lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre poliţişti şi l-a ameninţat cu moartea.

Înarmat cu o scândură de doi metri, adolescentul a distrus maşina de Poliţie.

Într-un final, el a fost imobilizat de poliţişti şi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Din nefericire, procurorul de caz a decis plasarea tânărului sub control judiciar pentru 60 de zile şi nu a cerut arestarea preventivă a acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Poliţist bătut şi ameninţat cu moartea de un tânăr din Suceava. Tânărul a distrus maşina de Poliţie cu o scândură