Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţist din Botoşani adoarme la volan, provoacă un grav accident, încarcerat în maşina răsturnată

Un poliţist de frontieră din Botoşani a adormit la volan, după care a provocat un accident rutier, răsturnându-se cu maşina, impactul fiind unul deosebit de violent.

de Redactia Observator

la 17.11.2018 , 10:56

Politistul a adormit la volan si s-a rasturnat cu masina Accident provocat de un politist de frontiera

Un poliţist de frontieră din Botoşani a adormit la volan, după care a provocat un accident rutier, răsturnându-se cu maşina, impactul fiind unul deosebit de violent.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, circula la volanul unui Mitsubishi când, la un moment dat, pe raza localităţii Victoria, comuna Stăuceni, a pierdut controlul asupra maşinii, după ce ar fi aţipit la volan, şi s-a izbit violent într-un cap de pod.

În urma impactului, autovehiculul s-a răsturnat pe cupolă, fiind distrus în totalitate. Maşina era atât de avariată, încât bărbatul rănit a rămas prins în mormanul de fiare contorsionate.

Articolul continuă după reclamă

La locul accidentului au ajuns cadre medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi două echipaje de la Descarcerare, care l-au extras pe bărbat după ce au tăiat una dintre portiere şi l-au transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

Poliţistul se întorcea de la serviciu, fiind angajat al Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Poliţist din Botoşani adoarme la volan, provoacă un grav accident, încarcerat în maşina răsturnată