Antena Meniu Search
x

Video Polițist cu soția și copilul în mașină, amenințat cu bâta în trafic. Europol: Semnalul e că "bombardierii" sunt deasupra legii

Un polițist din Drobeta-Turnu Severin, cu soția și copilul în mașină, a fost amenințat în trafic cu bâta de către doi indivizi. Potrivit Sindicatului Europol, agentului de la Ordine Publică i-a fost tăiată calea la intimidare, pentru a i se da un semnal. "Semnalul este că legea în Mehedinți este facultativă iar „bombardierii” sunt deasupra ei", au comentat reprezentanții sindicatului.

de Redactia Observator

la 27.06.2022, 16:08

Vezi și

"În plin centrul orașului Dr. Tr. Severin, colegul nostru se afla în timpul liber cu soția și copilul în autoturism, când i s-a tăiat calea de două autoturisme din care au coborât doi plătitori de taxe, la zi.

Sub pretextul motivului că a circulat prea „încet” au început să lovească cu pumnii și cu o bâtă autoturismul provocând spaimă copilului care era pe bancheta din spate.

Cele două persoane au făcut anterior obiectul aplicării legii și îl cunosc foarte bine pe colegul nostru care își desfășoară activitatea la structura de ordine publică și au profitat de faptul că l-au întâlnit în trafic pentru a-l intimida și pentru da un semnal. Semnalul este că legea în Mehedinți este facultativă iar „bombardierii” sunt deasupra ei.

Din păcate, până la acest moment conducerea IPJ Mehedinți este fără reacție, nu mai vorbim că nu s-a pus problema de asigurarea unor măsuri de protecție pentru coleg. Singura variantă în care cei doi agresori ar fi suportat consecințele legii, era cea în care colegul nostru nu era un amărât de agent de poliție, ci era un procuror, judecător sau fiul vreunei personalități politice autohtone", au scris pe Facebook reprezentanții Sindicatului Europol.

Pe acelaşi subiect

Polițist amenințat în trafic, în timp ce era cu soția și copilul. Reacția IPJ Mehedinți

"Având în vedere materialul apărut în spațiul public, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți este abilitat să comunice următoarele:

La data de 20 iunie a.c., ora 00.20, la sediul Poliției Municipiului Drobeta-Turnu Severin s-a prezentat un bărbat, de 43 de ani, care a relatat faptul că pe strada Smârdan, în apropiere de intersecția cu strada Traian, în municipiu, a avut un conflict verbal în trafic, pe fondul neacordării de prioritate, în urma căruia un alt conducator auto ar fi lovit cu un obiect dur autoturismul său.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că un conducător auto a lovit cu palma geamul portierei autoturismului bărbatului de 43 de ani, fără a-i fi provocate distrugeri.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare", a transmis IPJ Mehedinți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Polițist cu soția și copilul în mașină, amenințat cu bâta în trafic. Europol: Semnalul e că "bombardierii" sunt deasupra legii