Antena Meniu Search
x

Video Traperul MobTrap, făcut KO de un poliţist pe care l-ar fi înjurat. I-a spus agentului şi că e cel mai mare artist din Cluj

Un cunoscut trapper din Cluj a fost lovit de un poliţist chiar în faţa secţiei. Tânărul fusese chemat la sediu, după ce şi-a ameninţat fosta iubită cu moartea. Trapperul a fost lovit atât de puternic peste faţă, încât a căzut la pământ şi a avut nevoie de o ambulanţă. Poliţia a deschis o anchetă internă şi i-au deschis dosar penal trapperului pentru ultraj. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 24.06.2022, 19:25

Vezi și

E momentul în care trapperul MobTrap e lovit puternic peste faţă, chiar la intrarea în sediul secţiei de poliţie. Cel care îl agresează este un poliţist îmbrăcat în civil. De la pumnul încasat, tânărul de 19 ani se clatină şi cade la pământ. Imediat, poliţiştii au chemat ambulanţa. 

MobTrap, artist trap: Ei zic că am făcut scandal, dar eu nu am făcut niciun fel de scandal înainte să dea în mine.

Doru Danciu, purtător de cuvânt spital: S-au efectuat inclusiv investigaţii de specialitate neurologică, nu au arătat leziuni post-traumatice la nivelul zonelor examinate. 

MobTrap, artist trap: M-au umflat fără niciun motiv. Stăteam jos şi a venit şi m-a umflat. Şi dup-aia mi-a dat şi un mandat de 24 de ore ca să nu pot să mă duc să îmi fac medico-legalul. 

Pe acelaşi subiect

MobTrap avea o plângere de la iubita lui pentru amenințare

Bărbatul fusese chemat la secţia de poliţie pentru a fi informat că fosta iubită a depus plângere împotriva lui pentru ameninţare. Fata le-a spus poliţiştilor că MobTrap o urmăreşte şi o ameninţă cu moartea. Oamenii legii au emis un ordin de protecţie provizoriu şi l-au chemat pe trapper la secţie. Acolo, tânărul i-ar fi înjurat pe poliţişti şi i-ar fi ameninţat. Unul dintre agenţi a cedat. 

Alex Prunean, reporter Observator: Totul s-a întâmplat acolo, pe terasa secţiei de politie, în timp ce prietenii tânărului se aflau în aceasta zonă şi filmau. Agenţii spun că rapperul a devenit violent şi chiar i-a ameninţat cu moartea, iar ei doar l-au imobilizat. Imaginile însă îi contrazic.

MobTrap susţine că a fost lovit şi în interiorul secţiei de poliţie

MobTrap, artist trap: Am zis ce durează atât, poliţistul ăla vine înăuntru ''că tu cine eşti'' şi i-am zis ''cel mai mare artist din Cluj'' şi a zis ''n-am auzit de tine'' şi i-am zis ''nici eu de tine'' şi dup-aia m-a lovit, am dat cu capul.

Andreea Vişan, IPJ Cluj: Conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă. 

Artistul a profitat de noaptea în arest ca să-şi instige fanii. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

MobTrap nu e la primul incident violent. A sărit la bătaie şi în timpul unui concert. 

Michael Emeka Rosenfeld s-a născut în Nigeria, iar la vârsta de 11 ani s-a stabilit cu familia în Cluj-Napoca. Şi-a lansat prima piesă la începutul anului 2020 sub numele de scenă MobTrap. 

Piesele lui au ca teme ura pentru poliţie, traficul de droguri şi violenţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Traperul MobTrap, făcut KO de un poliţist pe care l-ar fi înjurat. I-a spus agentului şi că e cel mai mare artist din Cluj