Antena Meniu Search
x

Polițist de la Rutieră, luat la pumni de şoferul unui BMW prins beat la volan, pentru că nu l-a lăsat să-şi fumeze ţigara

Un nou episod violent împotriva poliţiştilor a avut loc în Arad. Un şofer de 27 de ani, prins băut la volanul unui BMW, a luat la pumni un agent de la Rutieră în timp ce acesta din urmă încerca să-l încătuşeze pe tânăr pentru că devenise recalcitrant.

Un şofer de 27 de ani, prins băut la volanul unui BMW, a luat la pumni un agent de la Rutieră
Polițist de la Rutieră Arad, luat la pumni de un şofer pentru că nu l-a lăsat să-şi fumeze ţigara - Imagine ilustrativă / specialarad.ro

Un nou episod violent împotriva poliţiştilor a avut loc în Arad. Un şofer de 27 de ani, prins băut la volanul unui BMW, a luat la pumni un agent de la Rutieră în timp ce acesta din urmă încerca să-l încătuşeze pe tânăr pentru că devenise recalcitrant.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. În jurul orei 2:00, agenții de la Poliția Rutieră Arad au oprit, pe strada Tribunul Dobra, pentru control, un autoturism marca BMW, la volanul căruia se afla un bărbat (M.S.B.) în vârstă de 27 de ani. 

Acesta era vizibil sub influența băuturilor alcoolice, motiv pentru care polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool în aerul expirat. 

Conform procedurilor, tânărul a fost transportat de polițiști la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţist luat la pumni în faţa spitalului

După recoltarea primei probe de sânge, tânărul a ieșit la o țigară în fața clădirii spitalului. 

La un moment dat, polițiștii l-au invitat înăuntru pentru a i se face examenul clinic de către medici. Iritat că n-a apucat să își termine țigara, bărbatul a devenit recalcitrant și a replicat că va intra în spital când temină de fumat, nu când vor polițiștii și medicii.

În acel moment, oamenii legii s-au văzut nevoiți să-l încătușeze pe bărbat, chemându-i în sprijin și pe colegii lor de la Ordine Publică. 

În timp ce polițiștii se chinuiau să-l încătușeze, şoferul și-a ieșit din minți. L-a lovit pe agent cu picioarele şi i-a tras un pumn în figură.

În urma loviturilor primite, polițistul a căzut la pământ ca secerat. 

Într-un final, oamenii legii au reușit să-l ducă pe bărbat în spital, unde i s-a făcut examenul clinic și i s-a recoltat și cea de-a doua probă de sânge, scrie specialarad.ro.

Ulterior, bărbatul recalcitrant a fost transportat la sediul Poliției Rutiere, unde a fost audiat și i s-a întocmit un dosar penal pentru ultraj asupra unui polițist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Polițist de la Rutieră, luat la pumni de şoferul unui BMW prins beat la volan, pentru că nu l-a lăsat să-şi fumeze ţigara