Antena Meniu Search
x

Video Poliţist din Constanţa, înjunghiat de mai multe ori de un tânăr. Atacul, surprins de camera montată pe uniforma unui alt agent

Incident extrem de grav în Constanţa. Un poliţist a fost înjunghiat chiar în timpul unei intervenţii. Încerca să-l încătuşeze pe un bărbat beat, care făcea scandal. Agresiunea a fost surprinsă de camera video montată pe uniforma unui coleg.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 26.08.2021, 21:01

Vezi și
  • Bărbatul care l-a înjunghiat pe poliţistul din Constanţa a fost arestat.

Din fericire, poliţistul este în stare stabilă, însă este în continuare internat în spital. Poliţistul are nevoie de aproape două săptămâni de îngrijiri medicale. Victima a fost înjunghiată de mai multe ori în braţul şi în umărul stâng.

Spre norocul lui, poliţistul purta vestă antiînjunghiere, aşa că nu a fost atins în zonele vitale. Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului pentru că atacatorul făcea scandal. Se vede pe imagini că, încă din momentul în care deschide uşa, atacatorul se năpusteşte asupra poliţistului cu arma albă.

Din fericire, oamenii legii au reuşit că, în câteva secunde, să-l pună la pământ pe atacator şi să-l încătuşeze. Acum, atacatorul, un bărbat în vârstă de 26 de ani, a fost arestat şi este cercetat penal şi pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Poliţist din Constanţa, înjunghiat de mai multe ori de un tânăr. Atacul, surprins de camera montată pe uniforma unui alt agent