Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Iaşi a salvat un bărbat care şi-a tăiat venele şi a dat drumul unor butelii pentru a se arunca în aer!

Un poliţist din Iaşi a salvat un bărbat care a încercat să se sinucidă după ce şi-a tăiat venele şi a dat drumul unor butelii în casă.

Lucian Fedeleş a fost declarat 'Eroul Zilei' de Poliţia Română

Un poliţist din Iaşi a salvat un bărbat care a încercat să se sinucidă după ce şi-a tăiat venele şi a dat drumul unor butelii în casă.

Totul s-a întâmpat ieri, la primele ore ale dimineţii, atunci când agentul Lucian Fedeleş, din cadrul Postului de Poliţie Mogoşeşti Siret, a fost sesizat de o bătrână, de 78 de ani, despre faptul că în noaptea precedentă i-a fost sustrasă o butelie de aragaz.

RECOMANDARE - Ministerul de Interne organizează CONCURSURI pentru ANGAJAREA din SURSĂ EXTERNĂ a peste 3.500 de oameni!

Poliţistul s-a dus la casa bătrânei pentru a face cercetări, iar în momentul în care a ajuns în curtea femeii a simţit un miros puternic de gaz care venea dinspre casa vecinului bătrânei.

Pe acelaşi subiect

"Poliţistul a constatat că bărbatul avea uşa de acces în locuinţă închisă, însă întrucât mirosul de gaz metan era din ce în ce mai puternic, împreună cu vecinii a pătruns în interior. Lângă bărbat a observat două butelii pentru aragaz ce aveau robinetele deschise şi care emanau gaz metan, iar cel în cauză avea leziuni la încheietura mâinii stângi ce sângerau. Poliţistul a închis de îndată robinetele celor două butelii, apoi a scos persoana din încăpere şi i-a aplicat un garou pe braţ pentru oprirea hemoragiei. De asemenea, a fost solicitat un echipaj medical, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital, viața lui nefiind pusă în pericol", se arată într-o informare a Poliţiei Române.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că sinucigaşul a furat butelia vecinei sale pentru a-şi pune capăt zilelor.

Potrivit IGPR, agentul Lucian Fedeleş, în vârstă de 32 de ani, lucrează în cadrul Poliţiei Române din anul 2016, atunci când a fost angajat din sursă externă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un poliţist din Iaşi a salvat un bărbat care şi-a tăiat venele şi a dat drumul unor butelii pentru a se arunca în aer!