Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţist cu berea în mână şi ţigara în gură, filmat cum loveşte cu piciorul un sătean, la Vaslui (VIDEO)

Un eveniment incredibil a avut loc la Vaslui, pe terasa unui bar din comuna Perieni. Un poliţist a fost enervat în aşa hal de un bărbat, încât s-a pierdut cu firea şi i-a aplicat acestuia o lovitură de picior în cap.

de Redactia Observator

la 25.06.2018 , 20:11

Un eveniment incredibil a avut loc la Vaslui, pe terasa unui bar din comuna Perieni.

Un poliţist a fost enervat în aşa hal de un bărbat, încât s-a pierdut cu firea şi i-a aplicat acestuia o lovitură de picior în cap.

Presa locală relatează că agentul de poliţie Costel Chiper era în timpul liber, când un bărbat a intrat în vorba cu el. Poliţistul a mers la terasă să fumeze o ţigară şi să bea o bere, însă totul s-a schimbat când bărbatul a început să-i adreseze cuvinte grele.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Am ajuns ca un puşcăriaş să mă ameninţe pe mine", au fost cuvintele poliţistului, vădit enervat de comentariile bărbatului.

Situaţia a escaladat rapid, iar poliţistul nu s-a mai putut abţine şi l-a lovit cu piciorul pe bărbatul care filma şi îl provoca.

La scurt timp, bărbatul respectiv a plecat spunându-i poliţistului "Te-am prins", moment în care a mai fost lovit o dată de agentul de poliţie.

Se pare că persoana lovită de agentul Costel Chiper este un fost puşcăriaş.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vaslui precizează că s-au demarat cercetări în acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Poliţist cu berea în mână şi ţigara în gură, filmat cum loveşte cu piciorul un sătean, la Vaslui (VIDEO)