Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un polițist de frontieră din Huși a snopit în bătaie doi copii, pe stradă. Unul dintre ei e olimpic la matematică și română

Un polițist de frontieră din Huși este acuzat că a snopit în bătaie doi copii, unul dintre aceștia fiind olimpic la matematică și română.

de Redactia Observator

la 22.06.2018 , 17:00

Un politist de frontiera din Husi a bătut doi elevi de clasa VI-a

Un polițist de frontieră din Huși este acuzat că a snopit în bătaie doi copii, unul dintre aceștia fiind olimpic la matematică și română.

Potrivit vremeanoua.ro, polițistul este acuzat că, miercuri seară, a luat la bătaie doi elevi care au terminat clasa a VI-a, după ce aceștia avuseseră anterior un conflict cu fiul polițistului.

Se pare că bărbatul i-a urmărit pe cei doi copii, care au reușit să se refugieze într-un magazin din Huși, însă, la ieșire, polițistul i-a atacat și lovit pe băieți.

Articolul continuă după reclamă

Speriați, aceștia și-au anunțat părinții, care au mes și au depus plângere la Poliție.

“Copilul meu este foarte speriat, la fel și colegul lui. Vom merge la Medicina Legalã, ca să scoatem certificate. Nu se poate ca tu, om în toată firea, să alergi copiii pe stradă, să îi bați. Mai ales că este și polițist de frontierã! Pot să vă spun că ambii copii care au fost bătuți au terminat clasa a VI-a cu medii foarte bune, sunt copii de 10. Fiul meu a fost la trei olimpiade, la Limba Română, la Matematică și a fost și într-un proiect european, Erasmus. Deci, nu poate nimeni să spună că sunt copii needucați”, a declarat, revoltat, tatăl unuia dintre elevi.

Poliția Huși a anunțat că a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violente, iar Politia de Frontierã, acolo unde lucrează bărbatul, a precizat că s-au demarat cercetări interne în acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Ştiri sociale » Un polițist de frontieră din Huși a snopit în bătaie doi copii, pe stradă. Unul dintre ei e olimpic la matematică și română