Antena Meniu Search
x

Polițist implicat în furtul celor 300.000 de euro în Arad. Ar fi stat de pază la un jaf

Un poliţist şi alţi trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în legătură cu furtul a 300.000 de euro dintr-un seif aflat în casa unei femei din Pâncota, Arad.

De Redactia Observator la 05.03.2021, 14:03
Polițist implicat în furtul celor 300.000 de euro în Arad. Ar fi stat de pază la un jaf
- Inquam Photos / Alberto Groşescu

Un polițist a fost reținut joi seară în cazul furtului a 300.000 de euro comis în luna noiembrie 2020, în orașul Pâncota, Arad. Atunci trei persoane au intrat în casa unei bătrâne de 78 de ani, au amenințat-o cu moartea, în speranța că le va spune cifrul seifului, pe care îl avea într-o camera. Acolo, fiul bătrânei își ținea averea, câteva sute de mii de euro. Pentu că femeia nu le-a spus nimic, tâlharii au tăiat seiful cu flexul și au plecat cu banii.

Cel care stătea de pază era un polițist de 22 de ani, angajat chiar la biroul din Pâncota. Cinci percheziții au efectuat joi seară, polițiștii arădeni, la 4 imobile din Pâncota și Arad. 4 suspecți au fost reținuți, printre care și tânărul polițist. Acasă la suspecți au fost găsite și țigări de contrabandă. Polițiștii nu au spus încă ce s-a întâmplat cu banii furați.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Polițist implicat în furtul celor 300.000 de euro în Arad. Ar fi stat de pază la un jaf

Breaking News

România, ținută la ușa Schengen, ar putea merge împotriva Austriei la Curtea Europeană de Justiție....

România, ținută la ușa Schengen, ar putea merge împotriva Austriei la Curtea Europeană de Justiție. Ce soluții ne mai rămân