Antena Meniu Search
x

Video Polițist în misiune, atacat cu cuțitul în Bihor. După ce și-a tăiat fratele, un tânăr a vrut să-l înjunghie pe agentul chemat în ajutor

Un poliţist din Bihor, chemat să aplaneze un conflict a fost atacat cu un cuţit de un bărbat care distrusese mai multe maşini şi îşi tăiase fratele. Din fericire agentul purta echipamentul de protecţie şi lama nu l-a rănit.   

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 29.06.2022, 13:41

Vezi și

Polițiștii au fost sesizați azi noapte să intervină într-o gospodărie din Bihor, pentru a calma un bărbat care începuse să distrugă mai multe mașini. În momentul în care echipajul a ajuns la fața locului, individul era extrem de agresiv, iar fratele lui încerca să îl calmeze. 

Cuțitarul din Bihor și-a tăiat fratele, apoi l-a atacat pe polițist

La un moment dat, a scos un cuțit și și-a tăiat fratele în zona abdomenului, iar mai apoi a ieșit în stradă. A spart parbrizul autospecialei de poliție, iar mai apoi l-a lovit cu cuțitul pe unul dintre agenți tot în zona abdominală. Norocul polițistului a fost că purta vesta antiînjuhgiere, astfel că nu a fost rănit. 

Fratele agresorului, în schimb, a fost transportat cu o ambulanță la spital, dar medicii spun că rănile suferite nu i-au pus viața în pericol. 

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru ultraj, distruger, loviri și urmează să fie supus unui control medical amănunțit, deoarece are afecțiuni psihice, însă urmează un tratament. Dacă se va stabili că judecata nu i-a fost afectată de aceste probleme psihice, el riscă 12 ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Polițist în misiune, atacat cu cuțitul în Bihor. După ce și-a tăiat fratele, un tânăr a vrut să-l înjunghie pe agentul chemat în ajutor