Antena Meniu Search
x

Video Poliţist înjunghiat în direct pe Facebook. Atacatorul ar fi avut un conflict mai vechi cu agenţii Secţiei 9, pentru că i-au cercetat rudele

Atac sângeros în Capitală. Un agent a fost înjunghiat chiar în secţia de poliţie de un individ care a transmis totul live pe Facebook. Ba chiar s-a lăudat pe pagina de socializare că va omorî un poliţist. Din fericire, agentul a reuşit să ceară ajutor, iar agresorul a fost imobilizat şi arestat.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 02.04.2021, 19:19

Vezi și
  • Un poliţist al Secţiei 9 a fost înjunghiat de un bărbat

"Poliţia moare, staţi să vedeţi!". A fost mesajul postat înainte de miezul nopţii de bărbatul de 28 de ani. Cu câteva minute înainte de atac, a început să transmită live, pe pagina lui de facebook. În buzunar avea un cuţit cu lama de 20 de cm. Pe imagini, se vede cum trece strada pe Şoseaua Pantelimon, ajunge în curtea secţiei, deschide poarta şi îl înjunghie în picior pe agentul de serviciu.

''Intră, intră să vezi cum spintec un poliţist acum în două!''

Atacul nu a durat mai mult de câteva zeci de secunde. Practic, din momentul în care a intrat pe poartă până când l-a înjunghiat, agentul nu a apucat să-şi dea seama ce se întâmplă. A reuşit, totuşi, să-şi strige colegul şi să-l imobilizeze pe atacator.

Cosmin Andreica, poliţie: A împlinit pe 1 aprilie 30 de ani de activitate. Se pregătea de pensie. Norocul lui a fost că atunci când a fost atacat a reușit să facă o eschivă și lovitură să nu fie aplicată într-o zona periculoasă.

Pe acelaşi subiect

Atacatorul a fost reţinut pentru ultraj

Poliţistul a fost dus, cu o ambulanţă, la spitalul Pantelimon şi este acum în stare stabilă. Atacatorul ar fi petrecut de ziua lui şi a consumat băuturi alcoolice. Ar fi avut un conflict mai vechi cu agenţii de la Secţia 9, pentru că poliţiştii i-au cercetat în trecut rudele. Aşa că a decis să se răzbune. 

Cosmin Andreica, poliţie: Orice cetățean poate intra intr-un sediu de poliție fără să aibă mecanism de control acces, un ghișeu, pentru a preîntâmpina astfel de atacuri, asemenea întâmplări pot avea și în viitor.

Suspectul este cercetat pentru ultraj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Poliţist înjunghiat în direct pe Facebook. Atacatorul ar fi avut un conflict mai vechi cu agenţii Secţiei 9, pentru că i-au cercetat rudele